Road to Grammar

Tools for English I: Første af en række indlæg, der præsenterer værktøjer, der kan bruges i engelskundervisningen. Mange af værktøjerne kan også bruges i tysk- eller franskundervisningen, men det er i engelsk at de er testet.

Road to Grammar/Road to Grammar jr.

To virkelig gode grammatik sider. Med henholdsvis 365 og 350 forskellige opgaver i engelsk grammatik, en række spil og nogle undervisningsressourcer, man kan downloade. Der er grammatikopgaver til de fleste klassetrin, der er conversation questions og der er forskellige varm-up activities.

Profile photo of Tom Gislev Kjærsgaard

About Tom Gislev Kjærsgaard

Lærer/IT-vejleder på Engdalskolen i Brabrand.
This entry was posted in Undervisning and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *