aMap – have an argument

Tools for English II: Andet i rækken af indlæg, der præsenterer værktøjer, der kan bruges i engelskundervisningen. Mange af værktøjerne kan også bruges i tysk- eller franskundervisningen, men det er i engelsk at de er testet.

aMap er tjeneste, hvor man kan opbygge visuelle argumenter for forskellige sager og holdninger. Tanken er, at komplekse debatter kan visualiseres efter en simpel skabelon. Når der arbejdes med skabelonen får man startet en refleksion hos brugeren, som så forhåbentligt kommer til at anvende bedre og skarpere argumenter. Tjenesten er meget nem at gå til og når man er færdig kan man maile sit aMap med det samme eller man kan embedde det på sin blog, i sin wiki eller hvor man nu har lyst. Embed koden bliver automatisk genereret når man er færdig. Tjenesten understøtter desværre kun engelsk tegnsæt, så tjeneste er ikke egnet til andre fag. Se et lettere nørdet eksempel nedenfor:

Profile photo of Tom Gislev Kjærsgaard

About Tom Gislev Kjærsgaard

Lærer/IT-vejleder på Engdalskolen i Brabrand.
This entry was posted in Undervisning and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *